Personel Taşımacılığı

Personel Taşımacılığı

Firmamız, emniyet, dürüstlük ve titizlik ilkeleri ile çalışarak Özel ve Kamu Kurumları, Okullar, Dershaneler, Kolejler, Holdingler, Şirketler, Firmalar, Marketler, AVM, Müşteri servis taşımacılık ve personel servisi hizmeti verirken personelini mesai kaybına uğratmadan sabah evinden iş yerine, akşam mesai saati bitiminde iş yerinden alıp evlerine güvenli bir şekilde ulaştırmaktadır. Sizlerde personel taşımacılığı yapan şirketler arasında kaliteli ve ekonomik hizmet beklentinizde mutlaka bizden fiyat teklifi almadan karar vermeyin!

20. yüzyılda artan sanayi ve endüstri ihtiyacının paralelinde bilgi teknolojilerinin gelişmesi şirketlerin ve firmaların çalışan ihtiyaçlarını artırmıştır. Taşımacılık vasıtalarının çeşitlenmesi ve modernleşmesiyle personel taşımacılık fikri şirketler için daha ideal bir çözüm olarak ortaya çıkmıştır.

Personel taşımacılığı ‘nın avantajları nelerdir?

1-) Personelin yorucu bir şekilde işe gelmesi engellenmiş olur.

2-) Personelin işe geç kalması, trafik ve benzeri problemlerden geliş zamanlarının değişkenliği azalır.

3-) Personelin birbirini tanıması ve kaynaşmasına sebep olur.

4-) Personel için servis içi rahat ortamda zamanlarının iyi değerlendirilmesi için bir fırsat olur.

Kamu & Özel kuruluşlarının belirleyeceği kurallar çerçevesinde, taşımacılık standartları doğrultusunda hizmet sunmaktayız. Hizmet sunduğumuz kurumun ihtiyaçları doğrultusunda,

araç tipi/tiplerini & özelliklerini, rotasyonu, noktalar, kullanılacak olan teknoloji & ön görülen gereksinimler belirlenerek minimum maliyetler ile maksimum fayda sağlamaktayız.

Bu maksimum fayda, kurum giderlerini düşürmekten personel mutfak mutluluğuna kadar çok geniş bir yelpazeyi kapsamaktadır.Bizler Hedef Tur Olarak sunmuş olduğumuz Personel Taşımacılığı hizmetinin bir ayrıcalık değil, bir standart olduğunu düşünüyor & sektörümüzle, bütün tecrübemizi eğitim & seminerler ile paylaşmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için gösterdiğimiz hassasiyet daima hedeflerimizin ve itibarımızın temelini oluşturmaktadır.

Hedef Tur ailesi müşterilerimizin çalışanlarını belirlenen güzergahlar içinde sabah evlerinden iş yerine akşam ise iş yerinden evlerine güvenle taşımaktadır.

Konfor & Kalite

Hedef Tur faaliyetleri ile kendi sektörüne örnek olan ve uluslararası sertifika & kazandığı plaketleri ile kanıtlanan kalitesi ile müşteri memnuniyetini esas alan bir hizmet anlayışına sahiptir.

Sorumluluk Bilinci

Alanında uzman kadrosu ile güzergah & şehir planlamasını çok iyi bilen araç sürücüleri ile Hedef Tur personellerinizin mesai saatinden önce huzur ve güvenle görevinin başında bulunması için büyük bir özen ile çalışmaktadır.

Güvenlik & Önlem

Filomuzda taşıdığımız her kişi yaşanabilecek kazalara karşı yüksek teminatlı Trafik ve Kasko sigortalarının yanında, Ferdi Kaza Koltuk Sigortası ile güvence altına alınmıştır. Sakarya Personel Taşımacılığı ihtiyaçlarınız için bize ulaşın.