Öğrenci Taşımacılığı

Hedef Tur, öğrenci taşımacılığı firması Varlıkları, Sizler ve Bizler için çok önemli olan geleceğimizin teminatı Okul, Dershane ve anaokulun’da eğitim gören öğrencilerimizi en güvenli ve en kaliteli şekilde evlerinden okullarına, okullarından evlerine , emniyet, dürüstlük ve titizlik ilkelerini hedef olarak belirleyen Hedef Tur öğrenci taşımacılığı firması en iyi hizmeti en üst düzeyde özen göstererek sunmaktadır. Hedef Tur Hedefinize Ulaştırır…

Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği, Öğrenci Taşıma Yönetmeliği ve Kara yolları Trafik Kanunu şartlarını sağlayan ve her türlü bakımları zamanında yapılan araçlardan oluşan filosu ile hizmet veren Hedef Tur; alanında oldukça tecrübeli ve uzman bir şoför kadrosundan oluşuyor. Öğrenci Servisi özel bir sorumluluk gerektirdiğinin bilincinde olan Hedef Tur; geleceğimiz olan çocuklarımızın güvenliğini her şeyin üzerinde tutmaktadır. Bunu gerçekleştirirken de Hedef Tur; Öğrenci Taşımacılığın da öğrencilerin konforunu ve güvenliğini sürekli iyileştirebilmek, teknolojinin bütün olanaklarından yararlanarak şoförlerine gerekli eğitimleri verebilmek ve güvenlik kurallarını birebir yerine getirebilmek için çalışmaktadır.

Güven Her şeyden Önce Gelir

Bir çok okulun öğrenci servisi taşımacılığını yapan Hedef Tur, anaokulu, ilköğretim, lise, üniversite, dershane ve diğer eğitim müesseseleri tarafından tercih edilen ve güvenilir bir marka olmayı başaran Hedef Tur, “güvenlik ve konfor” ilkelerinden ödün vermeden hizmetlerini sürdürmektedir.

Hedef Turun Öğrenci Taşımacılığında dikkat ettiği ve hassas davrandığı hususlar arasında;

-Araçlarının bakımlı ve yeni olması,

-Güvenlik tedbirlerine uyulması,

-Hem güler yüzlü hem de işini bilen bir personel kadroya sahip olunması,

-Kanun ve kurallara tam anlamıyla uyulması yer almaktadır.

Hedef Tur’un Öğrenci taşımacılığındaki farkını öğrenmek ve daha detaylı bilgi alabilmek için bizi arayabilirsiniz..

Öğrenci Servis Taşımacılığı mevzuattan ve idari düzenlemelerden kaynaklanan şart ve yükümlülüklere uymak başlıca görevimizdir. Yeni kanun ve yönetmelikleri sürekli takip ederek gerekli güncellemeleri zamanında yaparak, çevre kirliliği ile iş sağlığı ve güvenliği risklerini azaltmak, ilgili yasal mevzuata, idari düzenlemelere uyarak gerekli tüm tedbirlerimizi almaktayız.Her yıl okullar açılmadan önce yapmış olduğumuz denetimlerle de araçlarımızda ki tüm eksiklikleri giderilerek,kusursuz olarak hizmete başlatmaktayız.

Öğrencilerimizin evlerinden, eğitim aldığı kurumlara kadar sağlıklı, rahat ve güvenli bir şekilde servis hizmeti vermekteyiz. Bu hizmeti verirken, öğrenci taşımacılığında gerekli olan bütün güvenlik ve kalite standartlarını uygulamaktayız. Öğrenci Taşımacılığında hizmetin öneminin bilincinde olarak çalışmalarımızı öğrencilerimizin güvenliğini ve konforunu sürekli iyileştirmek çabasında, teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak, sürücülerimize gerekli eğitimleri vererek, güvenlik kurallarını harfiyen yerine getirerek teminat altına almaktayız.

Çocuklarımızın güvenliği her şeyden önemlidir. Bu nedenle okul taşıtı kapsamındaki araçlarımızda hassas elektrikli ve otomatik bir kapıya sahip, Üç noktalı emniyet kemerinin tüm koltuklarda mevcut olmasına önem verilmektedir.

Yolculuğun güvenli olması ve disiplin şartını göz önüne alarak sevgili öğrencilerimizi evlerinden okullarına, okullarından evlerine ulaştırmak için en güvenli ve konforlu şartları siz saygı değer velilerimize sunmak en birinci vazifemizdir.

Yolculuğun güvenli,Taşımacılığın rahat, konfor, huzur ve güven içinde yapılabilmesi ve kara yolunu kullanan diğer araç ve yayaların sorumlulukları için araçlar gerekli bakım ve kontrolleri yapılıp, sürücülerimiz (en az 5 yıl E sınıfı ehliyetli) titizlikle eğitildikten sonra hizmete sunulur.

Siz değerli velilerimizin gözünün arkada kalmaması için öğrencilerimiz; kara yolunda servis aracı içinde öğretmenleriyle ve bir abla sevgisi içinde okullarına ve evlerine ulaştırılmaktadır. Öğrencilerimizinde; Arkadaşlarıyla, sevdikleriyle yolculuk yapması, etrafını seyrederek sohbet etmesi bizlerle keyifli bir zaman geçirmesi temel ilkemizdir.

Hedef Tur her düzeyde öğrenciyi kendi alanında uzman şoförler, güler yüzlü ve şefkatli rehber personelleriyle zamanında ve güvenli koşullar altında hizmet veren bir kuruluştur.

Hedef Tur Öğrenci Taşımacılığının özel sorumluluk gerektirdiğinin bilincindedir. Eğitimli şoför ve rehber personelleriyle, öğrencilerimize örnek davranışlar sergileyerek , sorunsuz hizmet sunmaktadır.Tamamı emniyet kemerli olan son model araçlarımızla güvenli, konforlu, hijyenik ve yönetmeliklere uygun hizmet vermek ilkemizdir.

Hassasiyetlerimiz

Yukarıda da belirttiğimiz gibi her servis hizmeti tecrübe ve güven esaslarına dayalıdır. Fakat öğrenci servisi bunların üst düzeyde olması gerektiğinin göstergesidir. Bu düşünceyle hareket edilmediği sürece birçok sorunun ortaya çıkması neredeyse an meselesidir.

  • İş güvenliğinden asla ödün vermeyiz,

  • Araçlarımız sürekli kontrol altındadır,

  • Personellerimizi testlere tabi tutarız,

  • Misafirlerimizle iyi ilişkiler kurmaya özen gösteririz,

  • Kendimizi geliştirmek için gereken özveriyi gösteririz,

  • Misafirlerimize konfor ve huzuru sunarız,

  • Takip sistemlerimiz ile araçlarımızı her an takip ederiz,

  • Personelimiz ile sürekli iletişim kurarız,

Sakarya Öğrenci Servisi hizmetlerimizden bize ulaşarak hemen yararlanabilir & geniş bilgi alabilirsiniz.